Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Coevorden - tuincentra
Discus
Discus website
http://www.discus.nl
Gerelateerd
 • SlenderLine heet nu Invita-active Coevorden
  Coevorden - Het voormalige SlenderLine aan de Modem in Coevorden is per 1 januari overgenomen door medewerkster Allette Nakken, onder de nieuwe naam Invita-active.
 • Verkiezingsdebat Provinciale Staten brengt geen duidelijkh..
  Assen ? De bijeenkomst had woensdagavond na vijf minuten afgesloten kunnen worden. Gespreksleider Pieter Sijpersma vroeg de ongeveer 170 aanwezigen voor wie het debat van invloed zou zijn op zijn stemgedrag. Nog geen tien handen gingen de lucht in.
 • Cultureel Cafť in teken van Atelierdagen
  Coevorden - Cultureel Cafť Coevorden, dat vanmiddag plaatsvond in Het Arsenaal, stond in het teken van de Open Atelierdagen van zaterdag 7 en zondag 8 maart, Taalwerkplaats Drenthe en muziek.
 • Duo steelt koper in Westerbork
  Westerbork - Een 27-jarige man uit de gemeente Coevorden en een 36-jarige man uit Emmen zijn vrijdag aangehouden voor het stelen van koper in Westerbork.
 • Duitse scholen willen in Coevorden oorlog herdenken
  De gemeente Coevorden heeft meerdere verzoeken van Duitse scholen gekregen om dit jaar in Coevorden gezamenlijk de Tweede Wereldoorlog te herdenken. Dat zei burgemeester Bert Bouwmeester maandagavond in zijn nieuwjaarstoespraak.
 • Genomineerden Sportgala Drenthe bekend
  Assen / regio - De genomineerden voor het Sportgala Drenthe 2014 zijn bekend. De nominatiecommissie heeft sporters voor de categorieŽn sporttalent, sportploeg, sportman en sportvrouw gekozen op basis van hun prestaties.
 • Lynette (8) uit Dalerpeel wint Dagje Uit-kleurwedstrijd
  Dalerpeel / Nieuwlande - Het is de droom van bijna ieder kind: zoveel als je maar wilt naar attractieparken, dierentuinen en kindermusea. Voor Lynette Scholten (8) uit Dalerpeel gaat die droom in vervulling.
 • Opkomstpercentage 11.00 uur: 10,5 procent
  Coevorden / regio - Het opkomstpercentage voor de verkiezingen voor de Provinciale Staten in de gemeente Coevorden was om 11.00 uur 10,5 procent.
 • 'Vermeend draagvlak voor azc'
  Oosterhesselen - Initiatiefgroep Sociaal Oosterhesselen heeft een brief gestuurd aan het Centraal Orgaan opvang asielzoekers. Onderwerp is het vermeende draagvlak voor het asielzoekerscentrum op het terrein van Overcinge De Klencke.